Jag är en Mac-talliban

5 10 2009

Nu var det länge sedan jag gjorde väsen av mig senast.
Har haft fullt upp med både det ena och det andra och bloggen har då tyvärr blivit det som fått strykas från min ”to do-list”.
Men nu sitter jag här och myser med en kaffe och har lite tid över innan jag ska åka iväg till skolan för att jobba lite med Transformer, Signaler och System *Total lycka, eller??*.

Vad händer annars då??, Har känt mig lite hängig och seg de senaste dagarna. Evelina har väl tyvärr smittat mig med gris-sjukan eller vad det nu kan vara, segt är det iaf…

Nä men något av det senaste och det som tagit stor plats och skänkt mig stor lycka är att jag äntligen gått och köpt med en <strong>riktig dator</strong>. Inte som de två tidigare ”datorerna”. Vad fan snackar han om, tänker ni säkert nu. Vad jag med denna kryptiska text vill säga är att jag gått och köpt mig en Mac, en MacBook Pro för att vara mer precis. Även om datorn verkligen ligger i det övre segmentet när det kommer till priset, är den verkligen värd varenda liten krona. Jag älskar den verkligen och kommer troligtvis aldrig mer köpa en PC….. EVER…
Men sluta överdriva nu David”, men jag menar verkligen allvar. PC-tillverkarna pratar exempelvis om ”multi-touch” på sina datorer. De vet fan inte ens vad multi-touch betyder, säger jag. 1,2,3,4 fingrar, you name it, allting fungerar och alla olika kombinationer skötet olika funktioner på datorn och det fungerar verkligen utan att hacka eller bara flyta dåligt. Jag tror att min nya kärlek konkurrera lite med fröken som sitter och stirrar surt på mig ibland när datorn står för mycket i centrum, haha.

Jaja, ska försöka hålla igång bloggandet lite bättre nu. Men ni får inte bli sura när uppdateringarna inte duggar lika tätt. Det går i vågor och jag kommer blanda hejvillt mellan olika ämnen. Men nu får ni iaf några bilder på min beloved att dregla över ni också. My buddy Yoda har smugit sig in på en bild också =)

Hörs snart igen

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: