Våndas över alla deadlines…

6 10 2009

Hello!

Sitter och pillar lite med datorn och slö-tittar på Desperate Housewives. Ja du läste rätt, jag tittar på detta intrigernas mästare till tv-program, and I like it!! Haha, kan inte riktigt förklara vad det är som är bra med det, men jag antar att det är skönt att se att det finns de som har det sämre än en själv…

Annars har den här dagen bestått av transformer. Labben går så sakta att det känns som om det går bakåt ibland. Jag känner inte alls att jag förstår vad jag gör, och det blir verkligen inte lättare ju längre i labben man kommer tyvärr =/…

De senaste två veckorna har jag även jobbat i ett projekt för att utvärdera och jämföra en ny återvinningsteknik, som jag tror är på väg att ta över återvinningsindustrin. På torsdag är det dags att hålla en redovisning inför företaget och Miljöbron som delat ut detta projekt och vi ska presentera vår diskussion och slutsatser.

Fullt upp, ja!!! och jag känner att jag inte riktigt orkar med att ha det så just nu. Tyvärr finns det inte mycket till alternativ än att bita ihop och försöka göra det bästa av situationen. Förhoppningsvis klarar vi labben och alla känner sig nöjda med den utvärdering vi gjort. Om det verkligen blir, har en tung sten lättat från mina axlar….

Jaja, för att inte bara spy galla över allting, slänger jag upp lite bilder. Testade nämligen Photo Booth med den inbyggda kameran i datorn. Jävligt bra program, men kameran går på knäna när belysningen inte är så stark. Jaja lite kul blev det iaf.

Enjoy….

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: