Lots of things to think about

6 11 2009

Ligger hemma idag. Har haft så otroligt ont i magen ända sedan igår kväll. Vet inte om det är alla kosttillskott som jag trycker i mig just nu, eller vad det nu är. Mina krämpor är inget vidare att ha i alla fall.

Annars har tankarna gått runt en hel del det senaste. Förutom skola och träning, som i princip är det enda dagarna fylls av just nu, tänker jag en del på att åka iväg ett tag. Jag vet inte vart det har kommit ifrån, men på senare tid har jag fått ett otroligt sug efter att få åka utomlands. Jag pratar inte semester, utan om att åka iväg för att plugga. Kalifornien i ett halvår är exempelvis vad jag funderar över.

Men det finns så mycket hemma också. Jag har ju min ängel här hemma. Vad gör jag utan henne i ett halvår? Vad gör vi med lägenheten??

Jag tror att utlandsstudierna får lugna sig ett tag till, men jag vill verkligen och måste se till att det händer innan det är för sent.

Jaja, i kväll blir det lugnt oavsett om huvudet är i kaos. Kollar nog på Idol och käkar lite Taco´s, Mmmm…. Taco´s… Käkar de Taco´s i Kalifornien?? I hope they do =)

Skaffade för övrigt ett nytt headset till min iPhone häromdagen. Den här gången fick det bli Apples egna grejer, deras in-ear lurar. Riktigt bra!!! Hade ju köpt ett från Skullcandy, men det var ju verkligen rena skiten. Hela headsetet gick nämligen sönder på typ 3 veckor. Reklamerade skiten och tog pengarna till riktiga grejer istället…. GO APPLE!!

apple-in-ear-headphones-2009.jpg   

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: