Playstation Move

11 03 2010

wpid-playstation-move-xmnjdnzsznze.jpg

Nu börjar det så smått att närma sig en lansering av Sonys motsvarighet till Wii-mote, tidigare kallad: Arc, motion controller, wand m.m. Men nu när Game Developers Conference (GDC) har dragit igång har den officiellt fått namet Playstation Move.

wpid-playstation-move-2-n6mgiqxjpgiw.jpgwpid-playstation-move-3-vca7xlbgbeh5.jpgwpid-playstation-move-1-nkeassxaisai.jpg

Jag har ju sedan tidigare tyckt att Wii-konceptet är jäkligt kul, men att det tyvärr inte funnits speciellt många spel som verkligen är bra. Det har mest kommit en massa skräp kan jag tycka. Förhoppningsvis lyckas Sony bättre med den biten och släpper några riktigt bra titlar. För i ärlighetens namn är det inte hårdvaran, oavsett hur bra den är, som kommer att avgöra om detta blir en succé eller inte. Sony har därför släppt en lång lista med spel och utvecklare som just i denna stund jobbar för att se till att det finns ett bra utbud för denna sköna trollstav när den väl släpps. Det ryktades ju till och med att Sony har skjutit upp releasen av deras ”Move”, enbart för att undvika just det ovan nämnda.

Vad tycker ni förresten, verkar den inte rätt cool? Vilka titlar önskar ni komma med stöd för denna? Något befintligt spel som definitivt borde få en uppdatering med stöd för ”Move”?

För min del ökar mitt, sedan tidigare rätt svala intresse för denna, hela tiden nu. Inte helt omöjligt att det blir ett köp…

Sonys utannonserade titlar till Playstation Move


Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: